Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Σταυρούλα Τσολακίδου!

Παγκόσμια Νεανικά Σκακιστικά Πρωταθλήματα 2014

Εντός των Χριστουγεννιάτικων διακοπών διοργανώθηκαν τα Παγκόσμια Νεανικά Σκακιστικά Πρωταθλήματα για το 2013, στο Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα πέτυχε η σκακίστρια του ΣΟ Καβάλας Σταυρούλα Τσολακίδου, που κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών. Η επιτυχία της νεαρής σκακίστριας ήταν αναμενόμενη, όχι τόσο γιατί αποτελούσε το φαβορί με βάση την αξιολόγησή της, αλλά γιατί βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία. Είχαμε ασχοληθεί και στο πρόσφατο παρελθόν με την επιτυχημένη συμμετοχή της στην εθνική γυναικών και ελπίζουμε να το πράξουμε και στο μέλλον!

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα της Ελληνίδας σκακίστριας εδώ. Καθώς και την τελική κατάταξη. Από τις παρτίδες της καταφέραμε να βρούμε μόνο τέσσερις μιας και οι διοργανωτές δεν έχουν δημοσιεύσει το σύνολο των παρτίδων.

Η Ελληνική αποστολή ήταν όπως κάθε χρόνο πολυπληθής όπως φαίνεται στη σχετική σελίδα. Δυστυχώς η επίσημη ιστοσελίδα καθιστά την περιήγηση των αποτελεσμάτων πολύ κουραστική. Μάλλον πιο εύκολα μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά αποτελέσματα στο chess-results.

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.