Σούπερ Τσολακίδου στο Πανευρωπαϊκό!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΣκάκιΣυνεχίζεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων στη Βαρσοβία της Πολωνίας με τις Ελληνικές ομάδες να βρίσκονται σε τροχιά μεγάλης επιτυχίας. Η εθνική ανδρών καταλαμβάνει την 3η(!!!) θέση στη βαθμολογία μετά τη συμπλήρωση του 4ου γύρου και αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία στον 5ο. Μια σίγουρα βατή κλήρωση που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαστροβασίλης Δ.

Μαστροβασίλης Δ.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 4 από τους 5 σκακιστές μας έχουν απόδοση μέχρι στιγμής πάνω από το ΕΛΟ τους. Ειδικά Παπαϊωάννου, Μαστροβασίλης και Κοτρωνιάς δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ομαδικά και ατομικά εδώ.

Και αν η ανδρική ομάδα βρίσκεται σε φόρμα τότε δεν υπάρχει χαρακτηρισμός για την τέλεια εμφάνιση που πραγματοποιεί η Σταυρούλα Τσολακίδου στο Γυναικείο Πρωτάθλημα. Η νεαρή σκακίστρια του ΣΟ Καβάλας, έχει μέχρι στιγμής 4 νίκες σε 4 παιχνίδια με ισχυρές αντιπάλους! Αναπάντεχο αλλά πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα που δείχνει ότι ίσως πρέπει να δίνεται η ευκαιρία στα νέα παιδιά να παίξουν με τις εθνικές ομάδες τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Η γυναικεία ομάδα βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τον 4ο γύρο και αντιμετωπίζει τη 2η ομάδα της διοργανώτριας Πολωνίας στον 5ο. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της εθνικής μας τόσο ομαδικά όσο και ατομικά εδώ.

Εκτός από τις ομάδες μας υπάρχει και άλλη Ελληνική παρουσία στη διοργάνωση. Ο επικεφαλής διαιτητής του Πανευρωπαϊκού είναι ο Διεθνής Διαιτητής και πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής Διαιτησίας Τάκης Νικολόπουλος.

Ακολουθούν οι παρτίδες του ανοικτού (ανδρικού) σκέλους του Πανευρωπαϊκού:

και οι παρτίδες του γυναικείου σκέλους του Πανευρωπαϊκού:

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.