ΕΕΣ Κορυδαλλού

ΕΕΣ Κορυδαλλού σκάκιΟ Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορυδαλλού (ΕΕΣΚ) αποτελεί τη σκακιστική ψυχή του Κορυδαλλού. Είναι αθλητικό σωματείο που καλλιεργεί το σκάκι εδώ και τριάντα (30) χρόνια. Η πορεία του στις σκακιστικές διοργανώσεις όλα αυτά τα χρόνια αποτυπώνεται στις δεκάδες επιτυχίες του, όπως αυτές παρουσιάζονται στο διαδικτυακό ημερολόγιο του συλλόγου.

Ο ΕΕΣΚ αποτελεί τη μόνη σοβαρή πρόταση για ενασχόληση με το σκάκι στο δήμο Κορυδαλλού. Είναι ενεργότατο σωματείο με πλούσια αγωνιστική παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις νεανικές, γυναικείες και γενικές. Διαθέτει προπονητικά τμήματα για όλες τις ηλικίες και δυναμικότητες, τα οποία λειτουργούν με αγωνιστικό προσανατολισμό 9 μήνες το χρόνο.

Ο ΕΕΣΚ επί σειρά ετών φέρνει το αγωνιστικό σκάκι κοντά στους δημότες του Κορυδαλλού. Μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου αλλά και οι ενήλικοι που παρακολουθούν προπονήσεις, εντάσσονται στο άθλημα που λέγεται σκάκι από το πρώτο έτος εγγραφής τους!

Θα βρείτε τον ΕΕΣ Κορυδαλλού στην οδό Μαλαγαρδή 9, στον Κορυδαλλό, κοντά στην πλατεία Μέμου (Παγκόσμιας Ειρήνης). E-mail: eeskorydallou@gmail.com, τηλ. 6972927119 (Γιάννης Κατσίρης) και 2104966121 (εντευκτήριο).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.